Op maat

opmaat

Workshop in Academia Estrella of op locatie
In 60, 75 of 90 minuten maakt u kennis met flamencodans. Denk daarbij aan voetenwerk, ritmes klappen en danspassen die in een kring of tegenover elkaar worden uitgevoerd. De aanwezigheid van een cd-speler is noodzakelijk. Om nog meer plezier uit de workshop te halen is het voor de deelnemers leuk om schoenen of laarzen met een stevige blokhak mee te nemen (i.v.m. het voetenwerk), verder voor de vrouwen een lange, wijde rok en voor de mannen een makkelijk zittende broek en een gilet. Gratis leenrokken en gilets behoren tot de mogelijkheden, maar het aantal is beperkt. De kosten zijn vanaf € 100,- per uur exclusief btw en reiskosten. Tussen de 8 en 16 deelnemers.

Vrijgezellenworkshop
Dit is ook een mogelijkheid in Academia Estrella of op locatie. Uiteraard krijgt de bruid of bruidegom de mooiste outfit en staat zij of hij centraal. De kosten voor de workshop zijn vanaf € 100,- per uur exclusief btw en reiskosten. Tussen de 8 en 16 deelnemers.

Privélessen
Heb je iets specifieks wat je wilt leren, alleen of met een paar mensen (denk bijvoorbeeld aan sevillanas), kun je nooit in de avonden of loop je achter en wil je een inhaalmanoeuvre maken? Dan is dit een oplossing. Als je alleen les neemt zijn de kosten € 50,- per uur exclusief btw. Ben je met meer mensen dan hangt het van het onderwerp en de grootte van de groep af.

Professioneel live optreden
Van mijzelf, een ervaren danseres met een gitarist en een zanger. We zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en kunnen een programma van ongeveer 2 keer 30 minuten brengen, van ingetogen naar heel vrolijk, met veel passie en emotie. Op verzoek kan ik tijdens het programma wat over de dansen en flamenco vertellen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en het aantal mensen is er versterking nodig voor de gitarist en de zanger. Verder een kleedkamer en 3 stoelen zonder armleuning. Een geschikte vloer is erg belangrijk Geen losse podiumdelen die gaan schuiven, marmer, beton of vloerbedekking. Hout heeft de voorkeur. Evt. kan ik een eigen vloertje meenemen. De afmeting moet minimaal 3 bij 3 meter zijn in dat geval zitten de zanger en gitarist achter of naast de vloer. Op verzoek kan de groep uitgebreid worden. De kosten voor 3 personen zijn vanaf € 525,- exclusief btw en reiskosten.

Lezingen
In een of anderhalf uur wordt u door Jacky meegenomen in de flamencowereld. Aan de hand van anekdotes en haar belevenissen in Spanje krijgt u een beter beeld van flamenco. Uiteraard kunnen er vragen worden gesteld en op verzoek bepaalde thema’s worden uitgelicht. De lezingen kunnen ook in het Spaans worden gegeven. De kosten zijn vanaf € 100,- exclusief btw en reiskosten.